سیر

مطالعات زیادی تأثیر سیر ترشی امروز را بر سطح فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا بررسی کرده اند، همانطور که در یک مطالعه منتشر شده در سال 2010، 50 نفر با فشار خون بالا کنترل نشده علیرغم دریافت درمان به دو گروه تقسیم شدند، گروهی که مصرف کردند.

یک دارونما و گروهی که مکمل غذایی از عصاره سیر ترشی را با دوز 960 میلی گرم در روز به مدت 12 هفته مصرف کردند و مشخص شد که این مکمل ها در مقایسه با دارونما، سطح فشار خون سیستولیک را کاهش می دهند.

در مطالعه دیگری که در سال 2013 منتشر شد، روی 210 فرد مبتلا به فشار خون بالا انجام شد و به مدت 24 هفته ادامه یافت و مشخص شد که مصرف دوزهای مختلف از 600 تا 1200 میلی گرم مکمل های غذایی عصاره سیر ترشی فشار خون را به میزان درصد کاهش می دهد.

مشابه اثر داروی فشار آتنولول است، اما برای رسیدن به این اثر باید مقادیر زیادی سیر مصرف شود که ممکن است عوارضی ایجاد کند.

سیر

از آنجایی که گوگرد موجود در سیر ممکن است به محافظت از اندام‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از مسمومیت با فلزات سنگین کمک کند، در صورتی که در دوزهای بالا مصرف شود، همانطور که در مطالعه‌ای که در سال 2012 منتشر شد، 117 نفر که در حین کار در معرض مسمومیت با سرب قرار گرفتند، مکمل‌های سیر مصرف کردند.

1200 میکروگرم 3 بار در روز به مدت 4 هفته.

مشخص شد که این مکمل ها سطح سرب در خون را تا 19 درصد کاهش می دهند و علائم سمیت مرتبط با این بیماری از جمله فشار خون بالا و سردرد را کاهش می دهند.

بله، ترشی کردن مواد غذایی مانند سیر می تواند فوایدی برای بدن بیافزاید، مثلاً وقتی سیر پخته می شود، بسیاری از مواد مغذی خود را با حرارت پختن از دست می دهد، در حالی که سیر ترشی آنها را حفظ می کند.

سیر ترشی ممکن است فعالیت بیولوژیکی داشته باشد یا فعالیت زیستی بیشتر از سیر پخته باشد که ممکن است فواید آن را برای بدن افزایش دهد.

همچنین لازم به ذکر است که فرآیند ترشی به طور کلی مواد غذایی ترشی را غنی از آنتی اکسیدان و منبع باکتری های مفید یا پروبیوتیک ها برای سلامت دستگاه گوارش می کند، اما در مقابل فرآیند ترشی باعث از بین رفتن ویتامین های محلول در آب می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *